Acties

PRODUCTEN IN DE KIJKER:

Geef bladeren in de vijver geen kans.

Vanaf het najaar kunt u uw waterpartij best beschermen tegen afvallende boombladeren. Dit vermijdt vervuiling van het water gedurende de volledige winterperiode. De beste keuze hiervoor is het Vista afdeknet dat u op een eenvoudige manier net boven de vijver kan spannen. Dit fijnmazig vijvernet hoeft niet noodzakelijk horizontaal over de vijver gespannen te worden. Het is meestal eenvoudiger een soort tentstructuur te voorzien.

Voordelen:

• fijnmazig 0,5 x 0,5 cm zodat ook kleine bladeren en dennennaalden tegengehouden worden

• verstevigde boorden

• lange levensduur

• onopvallend door groene kleur

Verkrijgbaar in 4, 6 en 9 meter.

Swimskim

Bladeren, stuifmeel of ook andere voedingsstoffen voor algen komen via het oppervlak in het vijverwater terecht. OASE skimmers verwijderen deze vuilpartikelen krachtig en effectief van het wateroppervlak naar de opvangkorf. Zo wordt het vuil uit het ecosysteem van de vijver verwijderd, voordat het vuil het systeem kan belasten. Duidelijk betere waterkwaliteit en zichtdiepte door een reducering van de voedingsstoffen.

Geschikt voor vijvers met een oppervlak van 25 m2. Krachtige aandrijving door een 2500 liter circulatiepomp. Inclusief injector voor de zuurstofvoorziening van de vijver. Fijne spons voor mechanisch-biologische filtering. IJsvrijhouder functie door waterbeweging.

Makkelijk te onderhouden door verwijderbare opvangkorf.

Past zich automatisch aan elke waterstand aan.

Film Swimskim

Swimskim 25 en Swimskim 50 verkrijgbaar in de winkel.

LopendePromoties

"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity"
- Charles Mingus