Ontwerp

Ontwerp

Hoe gaan wij te werk ?

Nadat u ons gecontacteerd hebt, maken wij een afspraak met u wanneer er iemand van onze tuinarchitecten kan langskomen. Er wordt dan met u overlopen wat uw specifieke wensen en/of ideeën zijn en alles wordt opgemeten.

Het is ook mogelijk dat er foto’s meegenomen worden van gerealiseerde projecten. Op die manier kunnen uw wensen misschien beter in beeld gebracht worden.

Er wordt tevens rekening gehouden met de bereikbaarheid, dit bepaald namelijk mee de kostprijs. Na het bezoek wordt er een presentatieplan opgemaakt en wordt u uitgenodigd bij ons om dit te bekijken en te bespreken. Eventuele aanpassingen kunnen aangebracht worden.

Eens het plan uw volledige goedkeuring wegdraagt, wordt er door ons een volledig gedetailleerde offerte opgemaakt. U wordt dan een tweede keer bij ons verwacht voor de bespreking hiervan.

Dit alles is vrijblijvend !

De opgemaakte plannen worden wel enkel overhandigd bij een akkoord. De persoon die uw plan getekend heeft, volgt ook de werkzaamheden op. Het is voor de tuinarchitect ook belangrijk om een door hen getekend ontwerp perfect gerealiseerd te zien!

 

"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity"
- Charles Mingus