Waterverbeteringsproducten

Vijverproducten

Wat betreft de waterverbeteringsproducten volgen wij het gamma van Perfect pond en Microbe-lift. Dit omvat o.a. bacteriën voor toe te voegen aan de filter van de vijver. Alsook producten ter bestrijding van algen.

Bacteriën

BIOTA Bacterial Activator

Biota Bacterial Activator is een speciaal apparaat voor het optimaal activeren van bacteriën. Dit gebeurt door het toevoegen van BiotaComplete en water. De Biota Bacterial Activator zorgt voor een constante temperatuur waarin dit proces kan gebeuren. De bacterieculture activeert en vermeerdert zich.

De toegevoegde BiotaComplete is een unieke combinatie van bacteriën en voeding. Speciaal ontwikkelt voor BacterialActivator, en bevat 13 soorten bacteriestammen. Deze zorgen voor een optimale bacteriologische afbraak van organisch vuil, ammonia en nitriet in de vijver. Biota Activator is bij ons in de winkel te koop alsook de Lacto Activator die zorgt voor een verlaging van schadelijke bacteriën en bevordert de gezondheid van de vissen.

Algenbestrijding

Algenbestrijding

De biologische oplossing voor lastige draad- en slijmalgen.

Perfect Pond Draadalgenpoeder is geheel onschadelijk voor de vissen en de planten. Zelfs bij forse overdoseringen blijven uw vissen en planten gezond.

Bij toediening van Draadalgenpoeder aan het vijverwater gaan draadalgen langzaam krimpen en laten zodoende geen afvalstoffen achter in de vijver.

BELANGRIJK: Er zijn ongeveer 400 verschillende soorten draadalgen, de een wat hardnekkiger als de ander. Omdat Perfect Pond Draadalgenpoeder 100% biologisch is kan het soms enkele weken duren voordat de draadalgen verdwijnen.

Zie hiet het doseringsschema in combinatie met Perfect Stable. doseringsschema

Bacteriën

Microbelift

De bacteriën van Microbe-lift groeien op basis van waterstofsulfaat. Dit product zorgt voor een permanente aangroei zelfs in de fles waardoor ze een direct effect hebben in de vijver

Klik hier en neem een kijkje op de website van MICROBE-LIFT en maak kennis met het complete gamma van waterverbeteringsproducten.

Bekijk hier de folder van Microbelift voor meer uitleg over de producten.

"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity"
- Charles Mingus